Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Sno kändisarnas Rockbjörnen-stil

augusti 2017

Den 15:e augusti gick årets Rockbjörnen-gala av stapeln. Galaklänningar och kostymer i all ära, men på Rockbjörnen tar gästerna alltid ut svängarna extra mycket och trots att det är just en gala så är det långt ifrån klassisk galaklädsel som gäller för de allra flesta gästerna. Med andra ord ett perfekt tillfälle att verkligen inspireras av kändisarnas röda mattan-outfits!

Det var som vanligt kändistätt på galan och många hade gjort riktigt snygga klädval kvällen till ära. Vi har valt ut några favoriter som vi tittar närmre på samt hjälper er att sno dessa supersnygga outfits rakt av!

Antonia Johnson

Youtubern Antonia Johnson, mer känd som “Anty” var på plats och valde en i grunden ganska vardaglig outfit i form av en svart crop top, ett par blå jeansshorts och ett par nätstrumpbyxor. Men för att förhöja outfiten och göra den mer "Rockbjörnen-vänlig" gick hon istället all-in på detaljer i sommarens hetaste färg — gult. Gula solglasögon, en gul sweatshirt knuten runt midjan och ett par riktigt maffiga gula boots gör denna i övrigt vardagliga outfit mycket intressantare och coolare.

Shoppa Antonias outfit här

Thomas Sekelius

Youtubern och artisten Thomas Sekelius körde inte på less is more när det gällde kvällens styling. Vintagejacka, kort meshtopp, slitna jeans i loose-fit och såklart all-in på sminket som pimpades upp ytterligare med några små glittriga stenar som fästs intill ögat. Men är det någon som kan bära upp “more is more”-stilen med bravur så är det väl Thomas!

Shoppa Thomas outfit här

Simon Issa

Musikern Simon Issa valde ett säkert kort — svartvitt. Och han fick till en snygg dressad streetwear-look genom att kombinera chinos med bomberjacka och ett par sneakers. Riktigt fräscht!

Shoppa Simons outfit här

Martina Olsson

Publicerad 2017-08-29 13:00