Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Snygga solglasögon 2023

februari 2023

Trendiga solglasögon för 2023 är äntligen här, och det finns en mängd spännande stilar och färger att välja mellan. Oavsett om du föredrar en klassisk look eller något mer utmanande, så finns det något för alla. Som en modejournalist kan jag inte vänta med att berätta allt om de hetaste trenderna i år och vilka solglasögon som är mest populära.

Stort och modigt

Det första paret solglasögon som jag vill ta upp är stora solglasögon med färgade linser. Stora solglasögon har gjort comeback på catwalken och i gatubilden, och i år är de större och mer modiga än någonsin tidigare. Det finns en mängd olika stilar att välja mellan, men de som sticker ut mest är de som har färgade linser. Blå, rosa och gula linser är särskilt populära i år, och de ser fantastiska ut med en mängd olika bågar. Det är det perfekta valet för att ge din outfit en extra touch av färg och en modig och självsäker look.

Guld och Silver

Det andra paret solglasögon på min topplista är smala solglasögon med metallbågar. Dessa solglasögon ger en elegant touch till vilken outfit som helst, och de är lätta att ta med sig överallt. Smala solglasögon med metallbågar är en annan trend som är här för att stanna. Det finns en mängd olika stilar och färger att välja mellan, men de som sticker ut mest är de med silver- eller guldbåge. Det ger en sofistikerad look som aldrig går ur stil.

Tidlöst runda

Det tredje och sista paret solglasögon på min topplista är runda solglasögon med acetatbågar. Runda solglasögon är tidlösa och eleganta, och de passar alla ansiktsformer. Vi ser en mängd olika stilar i år, men de mest populära har acetatbågar i olika färger och mönster. Att välja en båge i en djärv färg eller ett unikt mönster kan verkligen hjälpa dig att sticka ut från mängden. Det är det perfekta valet för att ge din outfit en extra touch av personlighet.

Välj solglasögon efter din ansiktsform

När det kommer till solglasögon är det viktigt att hitta ett par som passar din ansiktsform. En storlek passar inte alla när det kommer till solglasögon, och att hitta rätt par kan verkligen göra skillnad för din stil. För en rund ansiktsform passar runda solglasögon perfekt, medan fyrkantiga eller rektangulära bågar passar bäst för en oval ansiktsform. Om du har en hjärtformad ansiktsform passar solglasögon med avsmalnande bågar bra. Att hitta rätt par solglasögon kan göra att du ser fantastisk ut och känner dig självsäker.

Slutligen är det viktigt att välja solglasögon med rätt skydd. UV-strålning kan skada dina ögon, så det är viktigt att välja solglasögon med ett högt UV-skydd för att skydda dina ögon och förhindra framtida problem. Se till att du väljer solglasögon med minst 99% UV-skydd, vilket ger maximalt skydd mot farliga strålar.

När du väljer dina solglasögon för 2023, tänk på vilken stil som passar dig bäst och vad du vill åstadkomma med din outfit. En modig färg kan verkligen ta din stil till nästa nivå, medan en elegant metallbåge ger en sofistikerad touch. Att välja rätt solglasögon kan göra att du ser fantastisk ut och känner dig självsäker, oavsett vad dagen har i beredskap.

Toplistan

Så, vad är min topp 3 lista över trendiga solglasögon för 2023? Här är mina rekommendationer:

Stora solglasögon med färgade linser - perfekta för att ge din outfit en extra touch av färg och mod.

Smala solglasögon med metallbågar - för en sofistikerad och elegant touch som passar alla outfit.

Runda solglasögon med acetatbågar - tidlösa och eleganta solglasögon som passar alla ansiktsformer och ger personlighet till din outfit.

Oavsett vilken stil du väljer för dina solglasögon, kom ihåg att ha kul och experimentera med olika stilar och färger. Solglasögon är en viktig del av din outfit och kan göra underverk för din självkänsla och stil. Så, välj ditt favoritpar och låt solen skina på!

Redaktionen Anna S

Publicerad 2023-02-24 14:34