Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Snyggast på stranden

juni 2017

Sommaren är här, och med sommaren kommer också säsongens nya strandmode. Här listar vi de fyra största strandtrenderna för i år, för dig som vill vara lika chic på stranden som du är i övrigt!

Baddräkt

Baddräkten började bli populär igen förra sommaren, och redan då var det ganska många som vågad sig på denna trend. Men inför årets sommar har baddräktstrenden fullkomligt exploderat! Kanske inte det bästa alternativet om man vill få en jämn bränna, men absolut det bästa alternativet om du vill se superchic ut på stranden. Släng på dig en tunn kimono som matchar din baddräkt och ett par stora solglasögon så är du mer än redo att inta stranden!

Clean cuts

Bikinis med cleana, raka skärningar ger ett fräscht och lite sportigare intryck och är något vi ser mycket av i butikerna just nu. Helst av allt ska bikinin också vara enfärgad och utan några dramatiska detaljer för att skapa rätt känsla. Ska du satsa på denna trend rekommenderar vi att välja en bikini i en basfärg som t.ex. svart, vit eller grå. Det låter kanske tråkigt, men det kommer inte att se tråkigt ut, det lovar vi!

Högmidjad underdel

Bikiniunderdelar med hög midja eller med detaljer som sträcker sig upp över midjan är också en riktigt stor hit på stranden i år. Genom att välja denna typ av bikiniunderdel så skapar du också intrycket av längre ben samt framhäver din midja och dina höfter extra mycket. Om det är något du känner att du vill göra så är detta absolut den bikinimodell vi rekommenderar dig att satsa på i sommar!

Croptop-överdel

Vi är vana vid bikiniöverdelar i BH-modell, men det finns en ny typ av modell ute på marknaden som just nu är hetare än någonsin – croptop-modellen. Detta är alltså en bikiniöverdel som istället för att vara designad som en BH är designad som en kortare topp/linne. De allra flesta är dessutom i halterneckmodell och det är också det populäraste alternativet när det kommer till denna typ av överdel. Perfekt modell för dig som känner att du vill ha lite extra stöd för brösten, eller för dig som helt enkelt bara vill välja ett lite annorlunda men ack så snyggt bikinialternativ till stranden!

Martina Olsson

Publicerad 2017-06-22 12:00