Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Sommar i sliders

maj 2017

Slider, mule, utomhustoffla – kalla det vad du vill. 2017 har de hetaste sandalerna öppen häl! Kanske har du suktat efter Guccis loafer mule under våren? Eller har du, som många andra, bara en förkärlek till skor i största allmänhet? Här är 10 sandaler som vi vill ha i sommar!

Gucci

En favorit som klätt flera kändisars och bloggares fötter i vår är Guccis loafer mule. Hur snygga är inte dem? Om du känner att du inte har råd att lägga pengar på ett par sandaler signerade Gucci finns det andra märken t.ex. KMB som säljer en liknande sko till ett billigare pris.

Sportig

Lämna dina flip-flops hemma och kör istället på ett par sportiga sliders. Yes, detta är skorna du ska glida runt i på semestern. De är perfekta att bara sätta fötterna i när du ska hänga vid poolen eller gå ner till stranden.

Mönster

Här är två par skor som livar upp vilken outfit som helst! Vi pratar om mönstrade mule-sandaler! Dessa kan du till exempel matcha med en svart jeanskjol, vit T-shirt och solbrillor för en cool look.

Rosa/Gul

2017 är det gult och rosa som gäller! Vill du vara trendig så välj därför ett par skor i någon av dessa färger. Michaela Forni tillsammans med Flattered har släppt en ljuvlig sandal som finns i både rosa och gult, och även några fler färger. Du bör också spana in dessa magiska rosa/gula skor från MAX&Co.

Klack

Inför kommande studentfiranden och sommarfester kanske du vill satsa på en mule-sandal med lite klack. Välj rött om du tycker om färg och svart om du letar efter något mer nedtonat och klassiskt. Prova gärna att matcha de röda skorna med en rosa klänning eller kjol. Att bryta mot den oskrivna regeln om att rosa och rött inte passar ihop har blivit mer och mer populärt den senaste tiden!

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-05-07 15:05