Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Statement tees

juli 2017

T-shirts med tryck har blivit ett av sommarens trendigaste plagg. Plagget är enkelt att matcha och ger ett coolt intryck. Satsa på härliga pasteller, coola prints, sexiga frukter eller romantisk brodyr.

Nedan finner du svaret på ditt “jag vill inte enbart ha en vanlig enfärgad t-shirt på mig” problem.

Pasteller

Sommar + pasteller = sant. I webshop-djungeln finner du mängder av snygga statement tees i härliga pasteller och med coola prints. Våra favoriter kommer från Gina Tricot och är både snygga, trendiga och plånboks-vänliga.

Coola citat

Satsa på en svart statement tee med ett coolt citat för att skapa en tuffare stil. Matcha gärna med ett par Levis shorts och ett par snygga solglasögon.

Skapa din unika statement tee

Hämta inspiration från influencern och bloggaren Victoria Törnegren som har stylat om en vit enfärgad t-shirt med hjälp av en penna. Victoria skriver på sin blogg “Köpte penna och T-shirt och slängde ihop denna själv faktiskt! Lite roligare än helvit.” och vi på redaktionen kan inte annat än att hålla med.

Limes, jordgubbar eller citroner?!

Det har blivit dags att mata din garderob med dessa ursöta plagg. T-shirten finns tillgänglig i oändligt många varianter och passar perfekt till de dagar som du saknar inspiration. Den avslappnade t-shirten matchar du bäst med denim, sneakers och ett par utstickande örhängen.

Bananer och brodyr

Bananprintet är hetare än någonsin och verkar till och med vara mer trendigt än ananasen i år. Satsa därför på bananer i mängder, både gällande klädesplagg och accessoarer. Förutom bananer är blommig brodyr ett måste i sommargarderoben, och vad passar då bättre än en statement tee med just blommig brodyr?

Statement tees och denim

Nedan finner du inspiration på hur du på bästa sätt bär upp din statement tee tillsammans med denim.

Linda Johansson

Publicerad 2017-07-04 17:30