Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Stjärnor

september 2017

En av höstens allra största trender när det kommer till tryck är stjärnor. Här listar vi fem sätt du kan addera stjärntrenden till just din look, samt var du shoppar de snyggaste stjärnmönstrade plaggen i höst!

Mesh-toppar

Stjärnprydda toppar i mesh har verkligen tagit modevärlden med storm under den senaste tiden. Det är ett plagg som kan stylas på många olika sätt. Antingen kör du på den lite mer sexiga och vågade stilen och matchar endast med en snygg bralette under, vilket passar perfekt till festen. Eller så kan du tona ner plagget lite till vardags genom att matcha det med ett linne med tunna band, som du antingen kan välja att bära över eller under din mesh-topp. Eller varför inte välja en mer oversized variant så du kan bära den över den där gamla tråkiga basic-klänningen? Då får den garanterat mer liv på direkten! Ja som sagt, detta plagg kan matchas på väldigt många sätt.

Inspiration

Klänningar

Vem sa att klänning­säsongen är över bara för att hösten kommer och det blir kallare ute? För det första kan du bära långklänning så slipper du frysa. För det andra finns det alltid strumpbyxor och lårhöga stövlar som gör att du kan använda dina korta klänningar även i kyligare väder. Klänningar med stjärnmönster får gärna ha lite meshdetaljer för en extra trendfeeling – perfekt om du inte riktigt känner att en hel topp i mesh är någonting för dig. Eller varför inte välja en i höstens stora trendfärg rött? Då kan det verkligen inte gå fel!

Inspiration

Smycken

För dig som inte gillar mönstrade plagg men ändå vill haka på stjärn­trenden så passar det utmärkt att istället addera ett eller flera smycken i form av stjärnor till din outfit. Guld eller silver? Stora hoops i form av stjärnor eller ett litet petite halsband med en stjärn­berlock? Du väljer det som passar dig och din stil bäst!

Inspiration

Väskor

En väska med stjärndetaljer på adderar en lekfull, intressant och rolig touch till din vardagslook! Är du riktigt vågad kan du ta det ytterligare ett steg längre och välja en väska som faktiskt är formad som en stjärna istället för att välja en som endast har stjärnmönster på sig.

Inspiration

Blusar

Piffa upp vardagslooken med en blus med stjärnor på! Detta passar dig som har en feminin och söt stil, men även dig som föredrar en tuffare stil. Tillhör du den sistnämnda kategorin adderar du bara en skinnjacka i bikermodell över blusen och du har en riktigt cool och trendig vardagslook på ett kick!

Inspiration

Martina Olsson

Publicerad 2017-09-29 14:00