Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Stockholm Fashion Week Bomb

september 2017

YES, det är Fashion Week-tider! Årets höjdpunkt för alla modeintresserade tjejer och killar där ute. Stockholm Fashion Week laddade upp med tre fullspäckade dagar i veckan — onsdag, torsdag och fredag — där svenska designers visade upp sina SS18 kollektioner. Vi spanar in streetstyle hos besökarna och visar upp det bästa från modevisningarna!

Något av de roligaste med modeveckorna, förutom själva modevisningarna såklart, är alla inspirerande outfits som besökarna har på sig! Det är nu man lägger lite extra krut på att få till den där perfekta looken. Årets streetstyle i Stockholm bjöd på mycket färger och mönster! Rött, gult, grönt, rosa, randigt, rutigt och prickigt i alla möjliga härliga kombinationer! Särskilt rött, gult och rutigt var återkommande i gästernas val av kläder.

Rött

Ni har väl inte missat att rött är höstens hetaste färg? Rött syntes mycket under Stockholm Fashion Week. Allt från helröda outfits till röda detaljer i form av skor eller väskor. Det som tidigare ansågs som en Big No-No bland modeälskare, att matcha rött med rosa, är återigen populärt och supersnyggt enligt oss!

Gult

En annan färg som skymtades på besökare men även i flera av visningarna är gult! Josefin Dahlberg dök upp i en ljuvlig, gul klänning med prickar på som hon stylade med gul Gucci-väska och stor pälskrage. Designern och bloggaren Mikaela Höök valde att köra på en cool, helgul outfit. Och Lovisa Wallin satsade på en fantastisk, gul kappa matchat med en gul väska och ett par silverklackar.

Rutigt

Rutiga mönster kommer stort i höst. De fanns fullkomligt överallt på höst/vintervisningarna i våras. Både Sanne Josefson och Petra Tungården kom till modeveckan i rutiga blazers som väckte våra måste-ha begär.

 

När det kommer till modevisningarna är det fyra märken som vi tyckte utmärkte sig lite extra; By Malina, House of Dagmar, Jennifer Blom och Whyred.

By Malina

By Malina visade upp många helt underbara klänningar. Flera bloggare uppmärksammade särskilt den magiska, vita klänningen till höger i bild! By Malina hade även en hel del plagg i gult vilket vi gillar starkt!

House of Dagmar

House of Dagmar är ett annat märke som visade upp en del härliga, gula detaljer! Vi gillar speciellt hur de matchade gult med det svart-vita mönstret.

Jennifer Blom

Jennifer Bloms visning var en färgbomb av böljande, silkiga klänningar! Det var vackra mönster, volanger och plisserade kjolar. Stor tumme upp!

Whyred

Sist men inte minst har vi Whyred! Vi gillar alla typer av rutiga mönster och särskilt Whyreds rutiga kostym. Att styla skjorta under klänning tycker vi också är riktigt snyggt!

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-09-03 14:00