Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Street style-inspiration

september 2017

Att ha sin egen stil och känna sig bekväm i det du har på dig är väldigt viktigt, men det betyder inte att du måste komma på alla outfits själv, du kan ta inspiration från andra. Att inspireras av något eller någon är en bra sak, se det inte som att du kopierar eller försöker vara någon annan. Genom att plocka ut de delar du gillar från olika källor kan du i slutändan skapa dig en egen stil som är du. Idag finns det mängder av tidningar, hemsidor och andra sociala medier där du kan finna inspiration till din klädstil. En av dessa källor kan vara att kolla in vänner eller folk på stan. Vi har plockat ut några så kallade ”street style”-bilder som du kan finna inspiration i.

Silver och glitter

Silver och glitter är två trender hösten 2017 och tillsammans med en rosa fuskpäls blir outfiten både lekfull och snygg. Även raka, högmidjade jeans och stickade tröjor i starka färger är aktuellt.

En trio med stil

Med moderiktiga höstkappor, glittriga strumpor, mönster och päls sätter de svenska bloggarna Fanny Ekstrand, Hanna Stefansson och Ellen Claesson stilen under Fashion Week. Kavajen är ett av nyckelplaggen i höst; maskulina snitt, breda axlar och stora detaljer är det som gäller. Satsa på en i klassisk svart eller var djärv och välj en i jeansfärg som Fanny eller en i schackrutigt.

Kontraster

En annan stor trend i höst är att skapa kontraster i sin look. Att mixa material och mönster har aldrig varit hetare. Här ser vi en mix av många trender i en och samma outfit; silver, sammet, rutigt, gult och T-shirt med tryck. Våga satsa på en lekfull och djärv look denna säsong.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-09-24 17:00