Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Styla med sammet och bli snyggast på julfesten

december 2016

Det är nog ingen som missat den stora sammets­trenden i år. Sammet, eller velvet, finns överallt i butikerna, i alla möjliga former. Är du sugen på att haka på trenden lagom till jul? Här är 4 exempel på hur du kan styla med sammet och bli snyggaste tjejen på julfesten.

Senapsgul

För dig som bara vill doppa tån i velvet trenden finns det mycket sammets­accessoarer att välja mellan. En väska, en tofs eller kanske en scarf? Jag spanade in detta coola hårband från Topshop som även finns att köpa i marinblått eller rosa. Bär en svart klänning över en vit blus och styla med hårbandet och ett par trendiga fishnet tights!

Glitter

Glitter är en annan trend 2016 som passar väldigt bra nu till nyår, men också till jul! Istället för en paljett­klänning, som är nog så fin, har jag här valt ett set i glittrande tyg från Lindex. Supersnyggt om man inte är en klännings­människa! Matcha med ett par vinröda sammetskor och vinröda naglar.

Emerald

De klassiska julfärgerna är som bekant rött och grönt. Här är en ljuvlig sammetsgrön kjol som finns att klicka hem på Zalando. Denna kan du matcha med en kort choker-topp, stora hängande örhängen och ett par silverklackar för en söt partyoutfit!

Nattblå

Sist (men inte minst!) har vi ett par sammets­brallor och även en liten sammets­scarf. Att matcha mörkblått med svart och lite gulddetaljer är en klockren kombination. Stoppa in toppen för en mer uppklädd look och låt den hänga ner över byxorna om du vill vara lite mer casual. Scarfen virar du ett varv runt halsen och låter de långa bitarna hänga ner över bröstet.

Emma Stoopendahl

Publicerad 2016-12-10 01:03