Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Teddyjackan

november 2018

Temperaturen sjunker drastiskt i vårt avlånga land och det är väl motiverat att investera i en ny jacka inför säsongen. Är du extra frusen av dig och föredrar mjuka och sköna material? Då är definitivt teddyjackan ett måste i vinter­garderoben. Trenden med teddyjackan tog ett stort kliv ut i modevärlden redan förra säsongen men i år är den hetare än någonsin och är en av de största trenderna hösten/vintern 2018. Jackan finns i mängder av olika färger, modeller, längd och såväl budget­kedjor till dyrare varumärken erbjuder mysiga teddyjackor.

Gosa in dig i detta mjuka och mysiga material under höst och vinter samtidigt som du bibehålla en chic look. Var inte rädd för att blanda upp jackan med olika texturer och stilar. Teddyn passar lika bra över en klänning med klackar som till ett par jeans och en t-shirt. Var kreativ och låt fantasin flöda fritt, låt teddyjackan sätta stilen åt dig.

Vi har valt ut några favoriter av teddyjackor, teddykappor, teddy biker och jeansjackor med teddy­detaljer som finns i butik just nu.

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-11-04 13:00