Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

The Denim Skirt

maj 2017

Jeanskjolen är ett tidlöst modeplagg som varit aktuell under en lång tid. Även denna vår och sommar har den en självklar plats i många garderober. Kjolen kan få olika stil beroende på hur du väljer att styla den vilket ger plagget ett väldigt brett användningsområde. Dessutom passar jeans till det mesta!

Beach Relaxed

Jeanskjolen är ett bra val för varma sommardagar som ska spenderas på stranden. Det är nämligen både praktiskt och snyggt att slänga på sig kjolen över en baddräkt, gärna en färgglad sådan. Om du föredrar en vanlig body eller ett tajtare linne funkar det lika bra och du får samma avslappnade strand-look.

Skjortan

När du vill känna dig lite mer påklädd men bekväm under varma sommardagar är en luftig, tunn skjorta ett bra alternativ att matcha kjolen med. En vit krispig skjorta tillsammans med jeanstyget ger en fräsch och moderiktig look och kan med förmån piffas upp med ett par färgglada accessoarer som ett par röda sandaler eller stora örhängen. En ljusblå eller rosa skjorta till kan även det bli riktigt fint på sommaren!

Casual in T-shirt

Dagar då en varken har ork eller lust till att leta upp den perfekta outfiten på morgonen eller när en inser att det kommer bli en varm dag och att det är onödigt att svettas i en fin blus, då är T-shirten din bästa vän. Att välja en T-shirt till jeanskjolen behöver inte alls vara tråkigt, det är snarare både bekvämt, enkelt och snyggt. I butikerna finns även kjolar med broderi eller andra detaljer som kan piffa upp. Antingen väljer du att matcha kjolen med enfärgad eller så satsar du på en med ett häftigt tryck, oavsett vad du väljer det är svårt att misslyckas med denna kombo.

Cute But Cool

Med en söt blus eller topp – gärna med volang eller spets – kan jeanskjolen också göras romantisk och söt. En outfit som denna funkar även till sommarens alla fester.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-05-18 11:10