Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Tränings­kollektionerna att hålla ett extra öga på i höst

oktober 2018

Trots en väldigt lång och varm sommar så måste vi ändå konstatera att hösten nu är här. Temperaturen sjunker, luften blir krispigare och snart kommer även löven på träden att ändra färg och falla till marken. Men häng inte läpp för det! Det fantastiska med just hösten är att det är en tid för nystart och förändring för många; att ta tag i alla de där grejerna som man fick tid att tänka över under semestern, men som det fanns varken ork eller lust att genomföra just då. Men låt oss vara ärliga, vissa saker finns varken ork eller lust till att genomföra oavsett vilken årstid vi befinner oss i. Trots att man innerst inne kanske vet att man skulle må bättre om man tog tag i det.

Hälsan, både den fysiska och den psykiska, är en sådan grej för många. Och den kan som de allra flesta av oss redan vet förbättras genom fysisk aktivitet! Så känner du som så många andra av oss att du skulle vilja röra lite mer på dig, men du behöver en extra motivations­spark i baken för att faktiskt ta dig ut och göra det? Då tycker vi verkligen att du ska spana in dessa tre heta tränings­kollektioner nedan! De innehåller plagg både för dig som vill vara färgglad, edgy eller hålla det simpelt och klassiskt när du tränar. Vi tror och hoppas att detta kan ge dig motivationen du känner att du behöver för att komma igång! För ärligt talat, visst är det så mycket roligare att ta sig ut i löparspåret, gå till gymmet eller att bara göra de där övningarna hemma på golvet om man får känna sig riktigt snygg under tiden som man gör det?

Stronger – Throwback Collection

Märket Stronger erbjuder både tränings­kläder och tränings­redskap och deras senaste kollektion Throwback Collection består av ett flertal plagg i glada färger så som rött, gult och grönt men även ett antal plagg i klassiska basfärger som svart och vitt för den som föredrar det. Något som dock är gemensamt för alla plagg i kollektionen är att de andas retro à la 80-talet, men med en uppdaterad modernare touch. Prickigt, randigt och detaljer som breda band med loggor på är någonting som återfinns i kollektionen. Detta är tränings­kläderna för dig som känner att det viktigaste för dig i din träning är att ha kul, för vi lovar dig att de kommer att ge ditt humör en riktig boost!

Xenia Overdose for Hunkemöller – Urban ChicX

Hunkemöller är för många främst ett märke som förknippas med underkläder, men faktum är att de även erbjuder träningskläder. Deras försäljning av just träningskläder fick sig ett rejält lyft tidigare i somras då de lanserade sport­kollektionen Urban ChicX tillsammans med modebloggaren och super­influencern Xenia Adonts – även känd som Xenia Overdose på sina sociala medier – och vi förstår verkligen varför!

Trots att detta är en kollektion som lanserades under sommaren tycker vi absolut att den håller måttet för att rankas som en av hösten 2018:s allra hetaste tränings­kollektioner! För det första, det här är den ultimata kollektionen för dig som är ute efter träningskläder med attityd. De tuffa detaljerna är många och kläderna har en väldigt trendig look som håller året om, oavsett säsong. Vi lovar dig att du kommer att känna dig som något alldeles extra när du drar på dig ett eller flera plagg från denna kollektion!

För det andra så är färgen som går som en röd (eller ska vi säga blå?) tråd genom samtliga plagg blå, och då främst mörkblå, vilket gör att vi som sagt känner starkt för denna kollektion även nu till hösten, då mörkblå mer eller mindre alltid är en trendfärg denna säsong. Men oroa dig inte, om du hellre känner att du går för en ljusare pastellblå så hittar du även det i den här kollektionen. Det är faktiskt ingen som säger att man inte får bära ljusa pastell­färger under höst- och vinterhalvåret, utan det härliga är att du bestämmer helt själv vad du tar på dig! Du ska ha det som du är bekväm att bära, det är alltid viktigt, men kanske ännu lite viktigare när det kommer till just träningskläder.

Bring Sportswear

Något som alla träningskläder hos Bring Sportswear har gemensamt är att de är enkla i sin design; varumärkets slogan är ju trots allt Our vision is to keep it simple. Simple as that!. Ordet enkelt är ofta någonting som förknippas med tråkigt. Men ack så fel ni som tänker så har! Det finns många gånger inte något snyggare än basfärger och klassiska, cleana skärningar. För att inte tillägga att det är väldigt praktiskt om ens tränings­garderob består av kläder i endast svart, grått, vitt och beige eftersom du då aldrig behöver anstränga dig när det kommer till hur du ska matcha ihop din träningsoutfit. Nej, om du känner att du vill lägga maximalt fokus på träningen, då rekommenderar vi dig verkligen att investera i ett antal uppsättningar från Bring Sportswear. Då behöver du aldrig mer fundera över om du har några rena träningskläder som passar ihop!

Ett plus i kanten är även att Bring Sportswear är ett av få sportmärken som erbjuder special­anpassade träningskläder för gravida. Så det är ett hett tips till alla er blivande mammor därute! Även om ni nu inte skulle vara sugna på att träna just under graviditeten så tycker vi att ni ska ta och spana in dem ändå, något säger oss nämligen att dom är väldigt sköna att bära även till vardags.

Martina Olsson

Publicerad 2018-10-11 14:30