Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Tredje gången gillt för Linn Ahlborg x NA‑KD

juni 2018

Den 17 juni lanserade NA-KD sitt tredje design­samarbete med topp­influencern Linn Ahlborg; hurra säger vi för det, för vilken kollektion det blev! De två tidigare samarbets­kollektionerna mellan NA-KD och Linn blev stora succéer och vi har på känn att det är precis vad som kommer att ske även denna gång. Efter att du har spanat in kollektionen här nedan så förstår du nog precis vad vi menar!

Kollektionen går i rött, svart, vitt, puderrosa och svartvit-prickigt och innehåller totalt 27 plagg varav två par skor. Här ovan ser du ett axplock av vad Linns tredje kollektion för NA-KD har att bjuda på!

Majoriteten av plaggen är romantiska blusar, klänningar och playsuits som passar perfekt till sommarens alla festligheter. Men en och annan kaxig tisha har även smugit sig in i kollektionen och det är just därför vi tror att även denna klädkollektion kommer att bli en riktig succé – det finns någonting för allas tycke och smak! Dessutom går många av de lite sötare och mer romantiska plaggen helt utmärkt att bära även om du har en lite tuffare stil. Rosa volangklänning med svart skinnjacka, eller en vit, skir klänning tillsammans med ett par svarta, chunky boots är ju faktiskt kontrast­matchning när den är som allra bäst!

En midsommarnatts­dröm, om och om igen…

Midsommar är förbi, vi vet. Men i denna kollektion tycker vi att du ska ta chansen att vara en midsommarnatts­dröm om och om igen. Dessa plagg gifter sig för bra med blommor i håret under sena, ljumma sommar­kvällar för att bara bäras på det viset en gång om året. Och förresten, vem är det som har bestämt att blomkransar bara får bäras under midsommar? Nej precis, ingen!

Så passa på och knip ditt (eller dina) favorit­plagg ur den här kollektionen innan det är för sent, för precis som med alla Linns tidigare design­samarbeten med NA-KD så är plaggen limited edition – när de är borta är de borta för alltid. Sedan är det bara att addera lite blommor i håret och så blir du garanterat finast på sommarfesten!

Martina Olsson

Publicerad 2018-06-26 13:00