Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Trendiga byxor

oktober 2017

Sommaren är slut och de flesta av oss har gått tillbaka till vardagsrutiner med jobb och skola. Kylan smyger sig på och shortssäsongen är snart ett minne blått och det är dags att ersätta bara ben med ett par snygga byxor. Uppdatera garderoben inför hösten och klicka hem byxor i tyg som funkar både till vardag och till fest.

Den stora trenden är åter “70-tal”, med långa koftor, polo, fuskpäls, sammet och manchester. Byxor med hög midja och detaljer som vida ben fortsätter vara rätt och i kombination med några av de andra heta trender så som rött och rutigt kan det inte bli fel.

Tygbyxa, dressad eller slacks—det finns många namn, är både en bekväm och snygg modell och det finns många att välja bland, i olika prisklasser. Om du är en person som ofta bär jeans, kan det vara kul att byta av med ett par byxor i tyg. Slacks kan vara lika praktiska som ett par jeans då du både kan klä upp och klä ner dem. Genom att bära ett par ihop med enkel vit t-shirt och ett par sneakers får nu en mer avslappnad stil, men du kan även välja att kombinera dem med en skjorta och blazer eller kavaj för en mer sofistikerad och elegant look.

Nu är butikerna fyllda av säsongens byxor och det finns många trendiga modeller som gör vem som helst sugen på shopping. Vi har plockat ut några favoriter, från budget till lyx.

Budget

För den som inte vill lägga en förmögenhet på ett par nya byxor så finns det massa alternativ som är snygga utan att behöva kosta dig massa pengar.

Lyx

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-10-08 12:00