Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Trendspaning: våra svenska kändisar på Coachella

maj 2017

I slutet av förra månaden gick festivalen Coachella av stapeln. Festivalen hålls i delstaten Kalifornien i USA och är känd för att vara kändistät och bjuda på många kreativa och inspirerande outfits. Men det är ju inte bara amerikanska kändisar som besöker festivalen, utan där hittar man även många svenska bekanta ansikten som t.ex. Molly Sandén och Kenza Zouiten. Därför tänkte jag att vi idag skulle ta en lite närmre titt på hur våra svenska kändisar såg ut under Coachella, och kanske få lite inspiration till vad vi vill uppdatera våra sommar­garderober med i år!

Madelene Billman

Bloggaren och stylisten Madelene Billman blandade heta trender som solglasögon med färgat glas, blombrodyr och chokers med festivalklassiker som slitna jeanshorts, kängor och slarviga frisyrer. Klassiska festivallooks – fast uppgraderade ett snäpp eller två skulle man kunna kalla dessa. Att den här tjejen har stenkoll på trenderna, det är något som verkligen syns!

Stina Qvarforth

Influencern Stina Qvarforth som driver Sveriges största systerblogg tillsammans med storasystern Jennifer var också på plats! Hon valde att gå för den lite mer klassiskt bohemiska stilen med spets, ljus plagg i skira material, blommigt och mycket smycken. Hon pimpade även upp sina outfits ytterligare genom att fästa några glimmande stenar längs kindbenen. En riktig festivalhit skulle jag vilja säga!

Angelica Blick

Man brukar säga att det finns två typer av människor stilmässigt när det kommer till festivaler; de punkigare, och de lite mer bohemiska. Men varför bara välja en av dessa stilar när båda är så snygga? Mode- och resebloggaren Angelica Blick körde på båda två! Ena dagen blev det helsvart med detaljer i fishnet (trend alert!) och andra dagen blev det blommig klänning och fransväska. Och hon bär ju upp båda dessa stilar alldeles perfekt!

Molly Sandén

Artisten Molly Sandén var på plats tillsammans med fästmannen Danny Saucedo och hon körde all in på fishnet som är en stor trend just nu. Ena gången var det fishnet­tröja med en snygg topp under som gällde och andra gången lät hon ett par strumpbyxor i fishnet sticka fram lite snyggt mellan jeansshortsen och t-shirten. Hon matchade fishnet­plaggen med festival­klassiker som jeansshorts, boots, och snygga solglasögon.

Även Molly hade precis som Stina fastnat för det här med att dekorera kroppen med gnistrande pärlor och stenar. Ena dagen sågs Molly bära detta över bröstet och andra dagen hade hon fäst några lite diskret vid tinningarna.

Kenza Zouiten

Vår svenska superbloggare Kenza Zouiten körde också lite olika typer av stilar under festivalen. Som ni kan se på första bilden här nedan så valde hon en lite mer vardaglig look, men fortfarande väldigt trendig då hon bar ett av vår- och sommar­säsongens största it-plagg; jeanskjolen. Medan hon en annan dag under festivalen valde att bära en lite mer festlig och “boho-chic” outfit med detaljer som mockamaterial och flätade band. Något som är säkert när man tittar på de här bilderna är i alla fall att när man ser Kenza i folkvimlet på festivalen, då är det inte svårt att gissa sig till att hon är en framgångsrik modebloggare!

Janni Delér

Sist men inte minst har vi bloggaren och designern Janni Delér som även hon befann sig på Coachella. Hennes klädval gick också mycket åt det bohemiska hållet, fast med en lite mer feminin touch än de tidigare klädvalen vi har sett på de tidigare tjejerna som valde den bohemiska stilen. Stilsäker som hon är fick Janni även in två av säsongens största trender i sina outfits: volanger och broderade blommor. Snyggt där!

Martina Olsson

Publicerad 2017-05-14 21:30