Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Tyllkjolen

januari 2017

Carrie Bradshaws ballerinakjol är ett av de mest minnesvärda plaggen från tv. I vår kan även vi promenera runt längs gatorna precis som Carrie i introt av Sex And The City; tyllkjolen är nämligen tillbaka som en av modeflugorna 2017. Kjolen funkar både till vardags och till fest, och är det perfekta plagget att bära i vår! Matcha den gärna med en annan av vårens stilar – en tuffare t-shirt med ett kaxigt tryck!

Den klassiska ballerinakjolen i puderrosa har vi nog alla drömt om att äga någon gång. Den romantiska kjolen passar bra med ett par svarta boots och en vit t-shirt för att tona ner prinsesslooken. Kjolarna ovan är från Bik Bok och från kollektionen Reclaimed Vintage.

 

Tyllkjol var ett nyckelplagg under visningen av vårkollektionen hos Dior, Rochas och Chanel. Dior visade upp många snygga kjolar bland annat de här två i svart. Jag har valt ut två liknande här ovan som du hittar på Zalando respektive La Redoute.

 

Tyllkjolen finns även i längre modell som kan passa bra nu på våren innan det blivit varmare ute. Då kan vi även dra på oss ett par strumpbyxor under kjolen. Matcha med ett par pumps och en clutch eller ett par sneakers för en mer vardaglig look. Ovan ser ni en vit/grå från Mango samt en i rosa från Little Mistress.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-01-19 10:30