Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Vårens hetaste jackor

april 2017

Våren har äntligen kommit till Sverige med längre dagar och stigande temperaturer. Varmare väder kräver svalare kläder, så varför inte passa på att investera i en ny, fräsch vårjacka? Här är fyra olika typer av jackor att satsa på i vår!

Trendig denim

Denim i alla dess former syns jättemycket i affärerna just nu och en jeansjacka är ett absolut måste i garderoben! Det roliga för i år är att denimjackan finns att köpa i många olika färger och inte bara den klassiska blåa varianten. En jeansjacka i svart eller vitt är supersnyggt, men det finns även modeller i grönt, gult, rosa och rött för den som är sugen på något nytt!

Klassisk skinn

Det går inte att skriva om vårjackor utan att ta upp den klassiska skinnjackan! En vanlig svart skinnjacka är ett säkert kort som alltid funkar, men i år finns det också mer utsmyckade jackor med detaljer som trendiga blombroderier, nitar eller patches. Ett annat alternativ till den svarta skinnjackan är mockajackan som man kan hitta i flera härliga färger just nu.

Sportig bomber

Bomberjackan har varit extremt populär senaste året och vi förstår varför! Den är enkel att matcha och bidrar till en cool, sportig look. Sportigt mode överhuvudtaget har vi sett mycket av i år. Flera kändisar, som bland andra systrarna Gigi och Bella Hadid, har fotograferats i tränings-tights, sport-bh och bomberjacka. Men du behöver inte go all in på sport-mode om du inte vill! En bomberjacka passar i princip till vilken outfit som helst.

Söta volang-detaljer

Volanger är en stor trend i år och det syns även på vårens utbud av jackor. Letar du efter en jacka som sticker ut lite extra så spana in jackorna här nedan! En statementjacka kan vara lite svårare att styla men fungerar perfekt till att piffa till en annars vardaglig look. Den är till exempel riktigt snygg över en svart basklänning eller till vit T-shirt och jeans.

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-04-21 10:00