Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Vårens väskor

maj 2018

Den perfekta vardagsväskan eller den exklusiva fest­clutchen; vårens väskor bjuder på allt från enkla klassiker till färg­glada och mönstrade i olika former och storlekar. Vi hittar både stråväskor, cirkel­formade och påsväskor i säsongens mode.

Vardagsväskan

Oavsett om du jobbar eller studerar behöver vi alla den där perfekta vardags­väskan som rymmer allt nödvändigt som kan behövas under en dag. Allt från matlåda, handkräm, nycklar, telefon och annat som kan tänkas behövas måste få plats. Samtidigt vill du ha en väska som är fin och inte är för otymplig eftersom du ska släpa med dig den till skola eller jobb var dag.

Stråväskan

Precis som förra året är stråväskan en stor mode­favorit i vår och sommar. I butik finner du den klassiska strand­väskan men också nya roliga modeller som runda och i olika färger.

Den nya påsväskan

Påsväskan har haft sina ups and downs genom mode­säsongerna men i år är den tillbaka och hetare än någonsin. Du finner mängder av olika modeller, former och färger i butikerna just nu. Oavsett om du vill ha färg och mönster eller om du vill ha en klassiker i svart så finns det något för dig.

Den lilla extra

En väska ska inte bara vara praktisk utan den är även en extra detalj i din outfit. Välj en roligare och någon som står ut lite i en vågad färg eller mönster och gör väskan till en lyxig accessoar.

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-05-07 09:00