Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Vårmode

januari 2017

Mellandagsrea i all ära, men det är svårt att låta bli att längta efter vårmode i sökandet efter bästa fynden från vinter­säsongen. Blekrosa, beige och andra ljusa toner – men även ceriserosa är färger som är trendigt i vår­garderoben. Ränder, blommor och volangdetaljer är det som gäller och gärna i kombination med nämnda färger. Plagg värt att satsa på är ankellånga byxor, skjortor och trenchcoat.

Ankelkorta byxor

Ett par ankelkorta byxor är värt att satsa på inför våren. Den perfekta byxan när vi vill ha ett par snygga, stiliga men ändå bekväma byxor. Med sin ankellängd öppnar de upp även för varmare dagar. Byxorna matchar vi gärna med ett par snygga strumpbyxor eller strumpor innan värmen hunnit komma.

Rosa

Rosa är vårens färg 2017. Rosa överlag är hett men cerise är den färg som syns mest i de prestigefyllda modehusens kollektioner. Denna färg ser vi gärna på bland annat vårens sköna tröjor, gärna i sällskap av en annan trend, nämligen volanger. Bland vårmodet finns det mycket tröjor med volang och vid ärm som blir en festlig detalj till vardags.

Blommigt

Låt våren blomstra! Blommigt är ett hett print och en stor del av vårens hetaste trender. Matcha lager på lager eller välj en blommig detalj på en kjol eller scarf. Blommor är ett säkert kort i vår, så passa på att investera i blommiga blusar, accessoarer och byxor för en vårig känsla redan nu.

Randigt

Ränder tog plats på catwalken inför våren 2017. Det är en trend som aldrig verkar gå ur tiden. I vårens kollektioner hittar vi randigt i alla former på bland annat byxor, toppar, blusar och skjortor.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-01-03 14:25