Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Vinterglittra i Safira by Molly Rustas

december 2018

Den 6:e november lanserade livsstil- och modebloggaren Molly Rustas sin nya smyckes­kollektion i samarbete med Safira. Kollektionen går under namnet Heirlooms och är den fjärde smyckes­kollektionen Molly släpper tillsammans med Safira.

Vi har tagit oss en närmare titt på kollektionen och en sak är säker – har du idétorka när det kommer till vad du ska köpa i julklapp till mamma eller till bästa vännen? Ingen panik, efter att du har sett dessa smycken så kommer det problemet att vara som bortblåst!

Kollektionen består av totalt 25 stycken smycken i silver och guldpläterat silver. Precis som Mollys tidigare smyckes­kollektioner är designen elegant minimalistisk; klassiskt nordiskt med det där lilla extra, skulle man även kunna kalla det. Här hittar du allt från skimrande statement­ringar som kan vara den mest utmärkande delen av din outfit, till stilrena och eleganta armband som istället funkar som en subtil förhöjare.

Detta är en tidlös kollektion som riktar sig till alla kvinnor, unga som gamla, och därför tycker vi att det är värt att titta lite extra på den här smyckes­kollektionen inför julklapps­shoppingen. Det finns något som passar alla och smyckenas tidlösa, eleganta och lyxiga design gör att de kan bäras tillsammans med mycket, både till vardags och till fest, utan att bli omoderna. Ett smycke från Safira by Molly Rustas är ett smycke som man inte bara vill vinterglittra i år, utan som man vill glittra i under alla årstider i många år framöver. Med andra ord – den perfekta julklappen!

Mollys personligaste smyckeskollektion hittills

Vad har då Molly själv att säga om sin smyckes­kollektionen? Detta är hennes fjärde kollektion i samarbete med Safira och i sin blogg berättar Molly om att detta också är den personligaste kollektionen. Inspirationen till smyckena i Heirlooms-kollektionen har Molly nämligen hämtat från sina egna personliga minnen och då främst barndoms­minnen. Flera av smyckena är baserade på smycken som hon är uppväxt med att se sin egen mamma bära och just därför ligger denna kollektion Molly lite extra varmt om hjärtat.

Martina Olsson

Publicerad 2018-12-01 17:00