Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Volang bonanza

februari 2017

Volanger är en av de stora modetrenderna våren 2017 och har setts i många av modehusens vår/sommar kollektioner. Är du också sugen på att haka på trenden? Läs vidare för att inspireras och spana in tre olika sätt att klä sig i volanger!

Under hösten har volanger funnits överallt och i alla former; på catwalken och i affärerna, på alltifrån klänningar och byxor till toppar och jackor. Denna trend verkar hålla i sig även nu under våren! Märken som Marc Jacobs, Kenzo, Gucci och Isabel Marant visade alla upp plagg med supersnygga volang-detaljer på deras respektive SS17 visningar.

Flera kändisar har även hoppat på trenden! En av dessa är Zoe Saldana som dök upp till Golden Globe Awards i en fantastisk rosa klänning. Andra som fångats på bild i vackra volang-klänningar är Sienna Miller och Emma Stone i varsin Gucci klänning.

Jag är själv ett stort fan av volanger och dras ofta till böljande blusar och klänningar i butikerna. En klänning eller blus med volang är ett säkert kort om du vill prova på trenden. Tycker du att en klänning är för basic och vill ta trenden ett steg längre? Då kanske du vågar testa på ett par ful­snygga jeans med volanger!

Att knåpa ihop en outfit med volanger är inte särskilt svårt, men ibland kan man behöva lite inspiration. Gör till exempel som bloggaren Salem Indrias och kör på volangblus till jeans! Styla sedan med färgglada accessoarer som orange/röda pumps och knallblå väska.

Vill du ha en mer klassisk, monokrom look så satsa på en vit volangblus till ett par svarta kostymbyxor. Matcha med en enkel väska och ett par lackade, höga klackar och du är redo för alltifrån arbetsintervju till fest på stan.

I den sista outfiten är det volang-kjolen som står i fokus. Den här gingham-mönstrade kjolen finns att köpa på ASOS. Tillsammans med en jeansjacka och ett par låga skor kan du få ihop en look som både är cool och söt!

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-02-08 10:00