Modegallerian

Magazine

Mode­nyheter & inspiration
 • Tredje gången gillt för Linn Ahlborg x NA‑KD

  Tredje gången gillt för Linn Ahlborg x NA‑KD

  Den 17 juni lanserade NA-KD sitt tredje design­samarbete med topp­influencern Linn Ahlborg; hurra säger vi för det, för vilken kollektion det blev! De två tidigare kollektionerna blev stora succéer och vi har på känn att det är precis vad som kommer att ske även denna gång.

 • Ingrid Wenell

  Ingrid Wenell

  Ingrid Wenell är 29 år och bor i Halmstad med sin blivande man och dottern Olivia 1,5 år samt två hundar och två katter. Hon arbetar som butiks­säljare, influencer och fotograf. Hennes blogg andas fotoglädje och bilderna är många och vackra!

 • Ögongodis

  Ögongodis

  Sommar, sol och värme. Det är dags att plocka fram sommarens snyggaste solskydd – säsongens roligaste och nödvändigaste accessoar är här för att sätta stilen och skydda dina ögon. Här finns alla olika former av solglasögon; runda, ovala, pilot, cateye och oversize – valmöjligheterna är oändliga.

 • Emelie Jansson Sjögren

  Emelie Jansson Sjögren

  Emelie Jansson Sjögren är 19 år och bor i Kungsbacka utanför Göteborg. Hon brinner för god nyttig mat och träning och vill med sin blogg inspirera till en hälsosam livsstil. Vi passade på att ställa några snabba modefrågor.

 • Kollektion i horoskopens tecken

  Kollektion i horoskopens tecken

  & Other Stories har skapat en kollektion i samarbete med House of Hackney där horoskop är temat. De tolv stjärn­tecknen har inspirerat varsitt plagg och kollektionen finns tillgänglig i butik och online från den 24 maj.

 • Isabelle Burlin

  Isabelle Burlin

  Isabelle Burlin är 24 år och bosatt i Västerås. Hon pluggar till kommunikatör i Stockholm och driver samtidigt en mode- och livsstils­blogg där hon blandar både djupa och lättsamma ämnen i en förhoppning att inspirera och beröra. Vi passade på att ställa sju snabba modefrågor.

 • The Met Gala

  The Met Gala

  The Met Gala är det allra största och mest välkända eventet när det kommer till att samla in pengar till så kallad "fashion art". Vi listar de 10 kändis­gästerna som vi tycker tolkade årets tema "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" på de vackraste, bästa och kreativaste sätten!

 • Alexandra Olsson

  Alexandra Olsson

  Alexandra Olsson är 34 år och från Uddevalla. Sedan tio år tillbaka driver hon bloggen alexandrastyle.se där man hittar snygga outfits och inspiration, en gnutta hem och privat­liv och en hel del resor. Alexandra arbetar som resande säljare för danska InWear.

 • Therése Lindgren x Glitter

  Therése Lindgren x Glitter

  Tidigare i maj släppte YouTube-sensationen Therése Lindgren en egen smyckes­kollektion tillsammans med Glitter. Vi har kikat lite närmre på kollektionen och tagit reda på bland annat var inspirationen till smyckena kommer ifrån.

 • Felicia Ahlberg

  Felicia Ahlberg

  Felicia Ahlberg är 17 år och bor i Stockholm. På sin blogg skriver hon om sin vardag som innefattar bland annat mode, restaurang­besök och resor. Vi passade på att ställa nio snabba frågor för att ta reda på mer.

 • Fixa din perfekta studentoutfit

  Fixa din perfekta studentoutfit

  Sommaren närmar sig med stormsteg och snart är det dags att fira av årets studenter. Är det din tur att springa ut? Vi har letat upp 15 snygga student­klänningar och tipsar om vad mer du behöver för att fixa din perfekta student­outfit!

 • Matilda Berlin

  Matilda Berlin

  Matilda Berlin är 22 år och kommer från Visby. Sedan augusti bor hon i Stockholm och studerar Fastighets­utveckling med fastighets­förmedling vid KTH för att bli mäklare. Utöver det jobbar Matilda också som grupp­tränings­instruktör på SATS.

 • Vårens väskor

  Vårens väskor

  Den perfekta vardagsväskan eller den exklusiva fest­clutchen; vårens väskor bjuder på allt från enkla klassiker till färg­glada och mönstrade i olika former och storlekar. Vi hittar både stråväskor, cirkel­formade och påsväskor i säsongens mode.

 • Linnéa Hedström

  Linnéa Hedström

  Linnéa Hedström är 22 år och uppvuxen och bosatt i Västerås. Hon brinner för mode, fotografi och att skapa och vara kreativ. Hennes blogg handlar om resor, outfits och annat mode­relaterat. Vi passade på att ställa några snabba frågor för att ta reda på mer.

 • Gult och rosa, säsongens hetaste kombo

  Gult och rosa, säsongens hetaste kombo

  Vilka färger som passar ihop förändras med varje säsong. Kombinationer av kulörer varierar i takt med trender och i vår och sommar är en av de hetaste kombinationerna rosa och gul.

 • Natalie Midestad

  Natalie Midestad

  Natalie Midestad är 18 år och bosatt utanför Linköping. På fritiden bloggar hon om mode, hästlivet och sin vardag. Natalie kämpar dagligen med sjukdomen reumatism och vill inspirera andra som har samma eller liknande sjukdomar till att följa sina drömmar.

 • Sno kändisarnas Coachella-looks

  Sno kändisarnas Coachella-looks

  Just nu pågår musik- och konst­festivalen Coachella i Kalifornien, USA. Festivalen är känd för att vara kändistät och en plats där man kan inspireras stilmässigt. Vi tittar närmare på tre looks som burits under festivalen och avslöjar var du kan shoppa stilen.

 • Atra Daniel

  Atra Daniel

  Atra Daniel är 22 år och bor i Stockholm. Hon älskar mode, fashion, trender och allt vad det innebär. På sin blogg vill Atra inspirera människor med allt ifrån livs­motivation till klädstilar. Där får vi även följa hennes resa som egen­företagare med det ny­startade klädmärket för kvinnor, NALA.

 • Anine Bing x Gina Tricot

  Anine Bing x Gina Tricot

  Den 12 april släppte Gina Tricot en helt ny kollektion designad av Anine Bing. Inspirationen hämtas direkt från Kaliforniens lättsamma musik­kultur och staden av drömmar Los Angeles. Kollektionen består av basplagg i anda av rockchick och cool look.

 • Lovisa Barkman x Bubbleroom

  Lovisa Barkman x Bubbleroom

  Torsdagen den 5 april släpptes vårens kanske allra härligaste klädkollektion – Lovisa Barkman x Bubbleroom! Vi tar en närmre titt på design­samarbetet mellan det ack så välkända varumärket och den framgångsrika bloggaren och influencern.

Nya artiklar Äldre artiklar