Örhängen

Modell
Detaljer
Färg
Pris
Märke
 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 22

Inspiration örhängen

 • Sätt färg på vardagen
  Fina örhängen är ett enkelt sätt att snabbt piffa upp en tråkig vardags­outfit. Precis som med nagellack, skosnören och läppstift så går det att hitta väldigt fina örhängen till mycket bra priser. Och plånboks­vänligt är ju alltid trevligt! Varför inte haka på trenden med tassel-örhängen om du inte redan har hunnit göra det? Ett par sådana blir garanterat ett roligt inslag i vardagen!
 • Så kan du styla din svarta party­klänning
  Den lilla svarta är en klassiker för både fest och AW med kollegor; den fungerar till alla festligare tillfällen. Genom att addera ett par pumps, en clutch och eleganta örhängen har du en klassisk men festlig look.
 • Minimalistiska smycken
  ”Less is more” ringar in minimalismen. Stilen beskrivs som en avskalad utformning och design och kännetecknas av stilrena drag, raka linjer och få detaljer. Smycken passar dig som har en enkel, lite strikt stil och som vill låta enkla former och färger rama in ditt utseende. Minimalistiska örhängen och ringar är ofta tidlösa och eleganta och perfekt för en mångsidig smyckes­samling med ett brett användnings­område.
 • Statement tees
  Det har blivit dags att mata din garderob med dessa ursöta plagg. T-shirten finns tillgänglig i oändligt många varianter och passar perfekt till de dagar som du saknar inspiration. Den avslappnade t-shirten matchar du bäst med denim, sneakers och ett par utstickande örhängen.