Pumps & klackskor

För många kvinnor finns det inte mycket som kan få en att känna sig så sexig som ett par riktigt snygga klackar! Ett par snygga klackskor är aldrig fel, ett par klassiska svarta pumps passar lika bra till festblåsan på nyårsfesten som till kostymen på företagsmötet. Ett bekvämt alternativ för dig som är ovan vid höga klackar är att välja skor med bred klack eller kilklack. Oavsett klack kan vi på Modegallerian hjälpa dig att söka effektivt bland de bästa butikerna online.

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 36

Inspiration pumps & klackskor

 • Halloween
  De flesta av oss har nog suttit framför filmen Grease och önskat att vi kunde se lika coola ut som Sandy gör i sin svarta utstyrsel i sista scenen. Sanningen är att det inte behöver vara speciellt svårt att få till en perfekt Sandy-outfit. Ett par högmidjade tajta byxor en kort topp med nedhasade axlar och ett par klackar så har du kläderna fixade. Locka håret och addera ett intensivt rött läppstift, ett par stora örhängen och du är redo.
 • Jumpsuits
  Svart och vitt är alltid ett säkert kort, speciellt de dagar då du inte har en aning om vad du ska ta på dig. Matcha svart med svart och vitt med vitt eller kombinera dem båda. Beroende på om du välja att komplettera med ett par klackar eller sneakers kan du få en outfit som passar både till vardag och till fest.
 • Embroidered Flowers
  Mina två bästa tips för en mer diskret variant av den här trenden är först och främst att matcha ett par skor med blombrodyr till en annan ganska diskret outfit, kanske helsvart. Här finns det både snygga sneakers och klackar att välja bland i butikerna, så det finns någonting som passar alla.
 • Tyllkjolen
  Tyllkjolen finns även i längre modell som kan passa bra nu på våren innan det blivit varmare ute. Då kan vi även dra på oss ett par strumpbyxor under kjolen. Matcha med ett par pumps och en clutch eller ett par sneakers för en mer vardaglig look. Ovan ser ni en vit/grå från Mango samt en i rosa från Little Mistress.