Skinnjackor

Oavsett vilken stil du har så finns det utrymme för en skinnjacka i din garderob! En skinnjacka kan sätta en hel look eller bryta av för att skapa kontraster. Skinnjackan är plagget som aldrig går ur tiden och vi kan inte få nog av denna mångsidiga jacka. Bär den till jeans och sneakers eller tillsammans med kanske med en långklänning, utsläppt hår och sandaler för en avslappnad vardagslook eller matcha den med festklänningen för en cool men festlig look. Under vintertid välj en fodrad variant med snygg pälskrage. Läs mer

Färg
Pris
Märke

Skinnjackan är plagget som alltid är aktuellt och är näst intill ett måste i modeintresserades garderob. Jackan är ett legendariskt plagg som gått från att användas inom rock- och MC-kulturen till att bli en stor favorit inom modevärlden. Precis som många andra av våra mest populära plagg är skinnjackan från början ett arbetsplagg som användes av soldater, poliser och piloter.

Genom vår sök- och filtersökning hittar du flera populära märken för skinnjackor online. Börja leta redan idag för att investera in en skinnjacka som passar just dig!

Inspiration skinnjackor

 • Flower Power
  Trots att blommor skriker gullig och söt kan du enkelt tuffa till en outfit genom att kombinera med ett par sneakers, en cool väska eller varför inte en jacka i denim eller skinn för de lite kyligare dagarna.
 • Den perfekta basgarderoben
  En klassisk skinnjacka är ett plagg som inte går ur tiden och som håller i stilen under flera år. Ett par svarta boots är också en god investering som passar till allt, likaså en enkel svart axelväska.
 • Pearls are a Girl’s Best Friend
  Pärl­beprydda skor funkar till att piffa upp både vardags­looken och festlooken. Perfekt under en dag på stan till ett par svarta tighta jeans, svart skinnjacka och vit t-shirt, eller till den lilla svarta om det vankas festligheter. Med pärlor på skorna behöver man inte tänka så mycket på övriga plagg i outfiten, utan då funkar basplaggen som allra bäst!
 • Stjärnor
  Piffa upp vardagslooken med en blus med stjärnor på! Detta passar dig som har en feminin och söt stil, men även dig som föredrar en tuffare stil. Tillhör du den sistnämnda kategorin adderar du bara en skinnjacka i bikermodell över blusen och du har en riktigt cool och trendig vardagslook på ett kick!