Skjortor

Hos oss på Modegallerian är det superenkelt att hitta just den skjorta som du söker, oavsett om du är ute efter en skjorta till dam eller herr, eller till fest eller vardags. Med vårt fantastiska och avancerade sökfilter söker du bland massvis av skjortor bland Sveriges bästa och populäraste online-butiker. Dessutom kan du välja att filtrera dina sökningar genom att välja att visa efter pris, färg, mönster eller REA-varor. Om du vill hitta trendiga och snygga skjortor så väljer du enkelt att visa populärast först. Med andra ord så gör Modegallerian det enklare för dig att hitta en ny skjorta som passar dig och din plånbok.

 1. Sida
 2. 1
 3. 2

Inspiration skjortor

 • Mode våren 2023
  När det gäller plagg så är det några som sticker ut mer än andra i vår. Ett av dem är bikerjackan, som är tillbaka i modematchen efter några års frånvaro. Den klassiska jackan ger en känsla av rebelliskhet, coolhet och edge, och passar perfekt till vårens kontrasterande stilar. Bikerjackan kan bäras över klänningar eller skjortor, eller kombineras med jeans eller leggings.
 • Trendiga byxor
  Tygbyxa, dressad eller slacks—det finns många namn, är både en bekväm och snygg modell och det finns många att välja bland, i olika prisklasser. Om du är en person som ofta bär jeans, kan det vara kul att byta av med ett par byxor i tyg. Slacks kan vara lika praktiska som ett par jeans då du både kan klä upp och klä ner dem. Genom att bära ett par ihop med enkel vit t-shirt och ett par sneakers får nu en mer avslappnad stil, men du kan även välja att kombinera dem med en skjorta och blazer eller kavaj för en mer sofistikerad och elegant look.
 • Den tidlösa skjortan
  Den kan vara stilig, festlig eller avslappnad. Alla har vi minst en eller två skjortor i garderoben. Oavsett om det är för en dag på kontoret, en middag med vänner eller en varm sommardag så funkar detta plagg. Skjortan har oändliga styling­möjligheter; bär den tillsammans med en scarf eller med en topp eller klänning över och du får en helt ny look.