Smycken

Färg
Pris
Märke
 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3

Inspiration smycken

 • Mode våren 2023
  Ett tredje plagg som är populärt i vår är cut outs, det vill säga plagg med hål eller öppningar på oväntade ställen. De lekfulla plaggen ger en känsla av flirtighet,sexighet och individualitet, och passar perfekt till vårens romantiska stämning. Cut outs kan bäras i allt från toppartill klänningar, och matchas snyggt med smyckeneller accessoarer.
 • Studentklänningar
  Smycken är en annan viktig accessoar som kan lyfta din studentklänning. En enkel halskedja eller ett par örhängen kan lägga till en subtil touch till din outfit, medan större smycken som statement-halsband eller örhängen kan ta din look till en högre nivå. När du väljer smycken är det viktigt att ta hänsyn till storlek och färg. Om din klänning har en enkel stil kan du välja större smycken för att lägga till en extra touch av glamour. Om din klänning har en mönstrad design eller är full av detaljer, kan du välja enklare smycken för att inte överdriva looken.
 • Playsuiten
  Playsuiten funkar precis lika bra på stranden och på stan som på fest och finare tillställningar. Om du ska bära plagget på fest bör du satsa på lite exklusivare material, gärna silkesliknande, samt en klassisk färg så som ljus­rosa, svart eller vit. Kombinera med ett par fina klackar, smycken och en snygg handväska för att göra looken komplett.
 • Så kan du styla din svarta party­klänning
  Glitter och skimmer är ett vinnande koncept när det kommer till fest och andra tillställningar. Matcha en glittrande ögonskugga med skimrande smycken och glittrande klackar och du kommer lysa upp hela dansgolvet.
 • Minimalistiska smycken
  Ett par smycken kan pigga upp den mest tråkiga outfit och förvandla en vardags­look till festlig på nolltid.
 • Stjärnor
  För dig som inte gillar mönstrade plagg men ändå vill haka på stjärn­trenden så passar det utmärkt att istället addera ett eller flera smycken i form av stjärnor till din outfit. Guld eller silver? Stora hoops i form av stjärnor eller ett litet petite halsband med en stjärn­berlock? Du väljer det som passar dig och din stil bäst!