Solglasögon

Inspiration solglasögon

 • Vårens färger 2023
  Solglasögon i färgade glas: Färgade glas har blivit en stor trend inom solglasögon under de senaste säsongerna. Välj solglasögon med färgade glas i gula, röda eller gröna toner för att skapa en trendig och rolig look.
 • Snygga solglasögon 2023
  Det första paret solglasögon som jag vill ta upp är stora solglasögon med färgade linser. Stora solglasögon har gjort comeback på catwalken och i gatubilden, och i år är de större och mer modiga än någonsin tidigare. Det finns en mängd olika stilar att välja mellan, men de som sticker ut mest är de som har färgade linser. Blå, rosa och gula linser är särskilt populära i år, och de ser fantastiska ut med en mängd olika bågar. Det är det perfekta valet för att ge din outfit en extra touch av färg och en modig och självsäker look.
 • Ögongodis
  Dansa in sommaren i ett par färgglada bågar i pastell eller neon eller välj ett par klassiker i en mer diskret färg. I dag finns det alla olika former av solglasögon; runda, ovala, pilot, cateye och oversize – valmöjligheterna är oändliga.
 • Way Out West streetstyle
  För en extra retrokänsla och framförallt för att vara extra trendig ska du välja en modell med vita eller färgstarka bågar, samt en modell i lite smalare design. Och nej, man behöver inte gömma undan sina solglasögon i en låda bara för att vi går mot mörkare tider. Det är faktiskt okej att bära solglasögon även om det inte är strålande sol ute, det är ju så snyggt och kan verkligen göra mycket för din outfit.
 • Statement tees
  Satsa på en svart statement tee med ett coolt citat för att skapa en tuffare stil. Matcha gärna med ett par Levis shorts och ett par snygga solglasögon.
 • Snyggast på stranden
  Baddräkten började bli populär igen förra sommaren, och redan då var det ganska många som vågad sig på denna trend. Men inför årets sommar har baddräktstrenden fullkomligt exploderat! Kanske inte det bästa alternativet om man vill få en jämn bränna, men absolut det bästa alternativet om du vill se superchic ut på stranden. Släng på dig en tunn kimono som matchar din baddräkt och ett par stora solglasögon så är du mer än redo att inta stranden!
 • Så stylar du de två hetaste trendplaggen just nu
  Att matcha de gula brillorna med en i övrigt helsvart outfit ger dig en riktigt cool look plus att fokus läggs på solglasögonen – de får verkligen synas med andra ord! Om du trots detta vill lägga ytterligare fokus på dina fashionabla solglasögon kan du sätta upp håret i en stram tofs, då blir solglasögonen ännu mer framträdande!
 • Så stylar du scarfen
  Att knyta scarfen runt halsen är ett utav de mest förekommande alternativen. Matcha tillsammans med ett par blåa momjeans, ett spagettilinne och en grå oversize tröja. Glöm inte bort hollywoodlockar i håret samt ett par stora solbrillor och du är good to go.
 • Sommar i sliders
  Här är två par skor som livar upp vilken outfit som helst! Vi pratar om mönstrade mule-sandaler! Dessa kan du till exempel matcha med en svart jeanskjol, vit T-shirt och solbrillor för en cool look.
 • Trendsäkra plagg i vårens hetaste färg; Gult
  Tips! Glöm inte solhatten, alternativt ett par solglasögon för att skydda dig mot UV-strålning, självklart i en gul nyans.
 • Trendiga solglasögon
  Nu när våren har börjat smyga sig på och solen blir allt starkare är det dags att investera i ett par nya solglasögon. Solglasögon är en enkel och viktig accessoar som lyfter outfiten under de soliga månaderna.