Nätstrumpbyxor

Modell ta bort
  • nätstrumpbyxor (1)
Färg
Pris
Märke

Inspiration nätstrumpbyxor

  • Sno kändisarnas Rockbjörnen-stil
    Youtubern Antonia Johnson, mer känd som Anty var på plats och valde en i grunden ganska vardaglig outfit i form av en svart crop top, ett par blå jeansshorts och ett par nätstrumpbyxor. Men för att förhöja outfiten och göra den mer "Rockbjörnen-vänlig" gick hon istället all-in på detaljer i sommarens hetaste färg — gult. Gula solglasögon, en gul sweatshirt knuten runt midjan och ett par riktigt maffiga gula boots gör denna i övrigt vardagliga outfit mycket intressantare och coolare.
  • Så stylar du de två hetaste trendplaggen just nu
    Den första trenden vi ska gå igenom är självklart fishnets – eller nätstrumpbyxor som det heter på svenska. Dessa strumpbyxor är överallt och jag tror inte att någon har missat dem. De kan matchas på otroligt många sätt beroende på vad du har för stil. Här kommer mina tre favorit­matchningar!
  • New Denim
    Fishnet-trenden har tagit världen med storm och snyggast är de under ett par slitna jeans! Antingen kan du bara låta nätstrumpbyxan skymta lite mellan jeanskanten och skorna eller så visar du upp fishnet-tightsen under dina allra slitnaste jeans. Nätstrumpbyxorna och jeansen matchas gärna med en sportig, cropped hoodie och ett par bekväma sneakers.