Svarta t-shirts

En svart T-shirt är ett måste i alla garderober. Det är det perfekta basplagget att ha under andra kläder, eller att kombinera med ett par snygga jeans, och som du säkert vet så funkar ju svart ihop med precis allt. På Modegallerian finns det ett stort utbud av svarta T-shirts, både helt blanka eller med snygga tryck. Sortimentet varierar i både pris och storlek så att alla kan hitta något som passar både sig själv och sin plånbok.

Inspiration svarta t-shirts

  • Den perfekta basgarderoben
    När det kommer till över­delen i bas­garderoben: satsa på sköna T-shirts som du trivs i. Om du hittar en favorit­modell, passa på att köpa en av varje baskulör; grå, svart och vit. En lång­ärmad T-shirt eller topp är också ett säkert kort och om du vill ha något lite roligare, satsa på en svartvit randig. Sist men inte minst, glöm inte den klassiska skjortan!
  • Satsa på basplagg under mellandagsrean
    Varje garderob borde innehålla minst en skön t-shirt av varje basfärg: grå, svart och vit. Ett obligatoriskt basplagg som funkar alla dagar i veckan, som du både kan klä upp och klä ner med smycken eller annan accessoar. Visst kan det kännas lite trist att behöva lägga pengar på en vanlig t-shirt, men under rean kan du fynda bra kvalité till ett lägre pris, passa på!