Gula toppar

Letar du efter gula toppar på nätet utan att hitta något du gillar eller som är i din prisklass? Då har du kommit en riktigt bra bit på vägen till att hitta den snyggaste toppen. Vi på Modegallerian har nämligen ett av Sveriges största utbud av gula toppar, tack vare att vi samlat alla de bästa online-butikerna i Sverige på samma ställe. En gul topp är det perfekta basplagget till sommaren och det passar till massor av olika outfits.

Inspiration gula toppar

  • Vårens färger 2023
    Till exempel, att blanda en pastellrosa klänning med ett par gröna skor kan skapa en unik och rolig look som sticker ut från mängden. Eller att bära en gul topp tillsammans med en lila kjol kan skapa en färgglad och livlig outfit som verkligen lyser upp en tråkig dag.
  • Glödheta färger
    Av de tre färgerna rött, gult och orange så är den gula färgen den som passar bäst för dig som inte vill ha en superkaxig stil som sticker ut alltför mycket eftersom den ger ett något mildare intryck. En rolig idé för att få till en intressant outfit är att matcha olika nyanser av gult med varandra, till exempel som Matilda har gjort på bilden ovan där hon bär en topp i en stark gul färg tillsammans med en ljust, ljust gul kjol. Och vill du köra på ett riktigt säkert kort i sommar, då ska du välja citronmönstrat som Joanna! Sommarens motto är nämligen: when life gives you lemons, wear them!