Tröjor

Det finns oändligt många tröjor online, så vi vet hur svårt det kan vara att hitta det man är ute efter. Men hos oss på Modegallerian blir det helt plötsligt mycket lättare att hitta just det du söker. Med vår fantastiska och smidiga sökfunktion kan du bläddra bland Sveriges största online-butiker och dessutom välja att filtrera sökresultatet utifrån din smak och dina behov. Välj till exempel att filtrera utifrån pris, färg, mönster eller REA-varor så att du enkelt kan hitta din nya favorittröja. Om du letar efter trendiga och snygga tröjor till herr eller dam så väljer du att visa populärast först.

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 105

Inspiration tröjor

 • Mysiga stickade tröjor att bära i höst
  En del fasar inför det faktum att hösten närmar sig medan andra knappt kan vänta tills löven byter färg och temperaturen börjar sjunka. Men vi kan nog alla hålla med om att höstmodet är något att längta till, för vem gillar inte stora stickade tröjor och cardigans som en kan mysa in sig i under kyliga dagar. Stickade tröjor har funnits sedan en lång tid tillbaka och har varit ett av de mest använda plaggen under vinterhalvåret. Stickat är utan tvekan nyckelplagget varje höst och vi kan inte få nog.
 • Lovisa Barkman
  Min egen stil skulle jag beskriva som i grunden ganska klassisk, söt och feminin. Jag precis som de flesta andra modeintresserade gillar att prova nya saker och trender men faller nästan alltid tillbaka på det mer klassiska. Jag älskar söta blusar och tröjor, klänningar, klackar. Svart eller ljusa, fina nudefärger. Det är ganska svårt att sätta ord på sin stil men jag känner verkligen att jag kan säga ”det där är min stil” om jag hittar plagg jag gillar. Även ett uttryck mina läsare använder sig flitigt av haha.