Röda tröjor

Är du på jakt efter en snygg röd tröja till ett bra pris men har svårt att hitta rätt? Då kan Modegallerian vara till hjälp! Vi har ett av Sveriges bredaste utbud tack vare att vi samlat flera stora online-butiker på ett och samma ställe. Vi har även en sökfunktion där man kan filtrera sitt resultat så att man endast ser det man är ute efter. Vill du ha en röd tröja så väljer du bara färgen röd bland alla alternativen.

Inspiration röda tröjor

  • Rött är hett i höst
    Ett plagg som alltid är aktuellt inför hösten är den stickade tröjan—varm, skön och fashionabel. Välj att vara lite djärv i år och införskaffa dig en i rött.
  • Sno stilen av Audrey Hepburn
    Under Audreys mest hyllade år var det inte speciellt vanligt att kvinnor bar byxor, men hon bar ofta både mörka slacks och jeans som gärna nådde högre upp i midjan och slutade vid fotleden. Känn dig både bekväm och snygg i ett par snygga mom jeans med hög midja och skärp eller ett par kostymbyxor i rak modell. Matcha med en stickad tröja i en klarröd färg eller en långärmad topp. I sommar kan den långärmade toppen lätt bytas ut mot en T-shirt eller ett linne.