Stickade tröjor

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Inspiration stickade tröjor

 • Den perfekta basgarderoben
  Under de kallare dagarna om året kan en klassisk stickad tröja vara ett tillägg i bas­garderoben.
 • Festliga tröjor till jul
  Till höst och vinter vet vi att stickat hör till, i alla olika former. Stickade tröjor är något som alltid är aktuellt under denna tid på året. Plagget känns ofta som ett självklart val när du är på väg till jobb eller skola och graderna ute är nere på minus, men vad många kanske inte tänker på är att tröjan faktiskt även finns i festligare varianter som funkar minst lika bra för utgång, dans och middag med vänner.
 • Check This Out
  När du ändå ska köpa en rutig kavaj slå på stort och införskaffa ett par rutiga byxor också! Hur coolt är det inte att dra på sig en rutig kostym som ett alternativ till klänning när det vankas festligheter? Byxorna fungerar även lika bra utan sin matchande kavaj. De kan till exempel stylas med en stickad tröja och ankel-boots eller en off-shoulder blus och klackar!
 • Mysiga stickade tröjor att bära i höst
  En del fasar inför det faktum att hösten närmar sig medan andra knappt kan vänta tills löven byter färg och temperaturen börjar sjunka. Men vi kan nog alla hålla med om att höstmodet är något att längta till, för vem gillar inte stora stickade tröjor och cardigans som en kan mysa in sig i under kyliga dagar. Stickade tröjor har funnits sedan en lång tid tillbaka och har varit ett av de mest använda plaggen under vinterhalvåret. Stickat är utan tvekan nyckelplagget varje höst och vi kan inte få nog.