Väskor

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 29

Inspiration väskor

 • Vårens väskor
  En väska ska inte bara vara praktisk utan den är även en extra detalj i din outfit. Välj en roligare och någon som står ut lite i en vågad färg eller mönster och gör väskan till en lyxig accessoar.
 • Stjärnor
  En väska med stjärndetaljer på adderar en lekfull, intressant och rolig touch till din vardagslook! Är du riktigt vågad kan du ta det ytterligare ett steg längre och välja en väska som faktiskt är formad som en stjärna istället för att välja en som endast har stjärnmönster på sig.
 • Over knee boots
  Vågat och livfullt eller klassiskt, oavsett stil så finns det en stövel som passar. När du väljer ditt perfekta par ta hänsyn till vilka tillfällen du vill kunna använda dem. Bär stövlarna till en längre stickad tröja eller klänning eller matcha med ett par tajta jeans och en enkel vit t-shirt, då kan du enkelt piffa upp din vardagsoutfit. Variera looken med säsongens accessoarer som en stor halsduk, ett par eleganta skinnhandskar eller en snygg väska. För festligare tillfällen kan de lårhöga stövlarna bäras till en kortare klänning eller kjol – snyggt och feminint. En moderiktig look som dessutom håller dig varm!
 • Get the look – Way Out West
  Från statement T-shirt till statement-väska! Henrietta Fromholtz visar hur man fixar stilen genom att addera en väska som sticker ut lite extra. Hennes blå frans-dröm drog säkert många blickar till sig på festival-området. Den vita klänningen med volanger är supercool och matchas med ett par vita, runda solbrillor. Dr Martens är ett par klassiker inom festival-mode och passar perfekt till vårt skiftande, svenska sommar-väder.